10 Fördelar Cashew — För Serving och egenskaperna

cashew

Frukt är viktiga allierade i kosten eftersom de är mångsidiga och kan förekomma inte bara i byar men främst snacks och i de stunder du känner längtan efter en sweetie. Cashew är en av favorit frukter och dess prestige garanteras också mellan människor som ens vet vad det är för, och kraften i deras egenskaper. Bevisa att frukten inte bara smaka fördelarna med cashewnötter kan avnjuts bäst om du känner igen dem, så hålla koll på sina bidrag, vilket säkerställer en bättre närings funktion för hälsa och fitness.

I århundraden har cashew erkänd som en bidragande orsak till god hälsa, eftersom det är tippad som funktionell för behandling av inflammation i garantier och dysenteri. Det finns flera studier som känner igen cashew som överlägsen till orange, som den är rik på vitamin C, kalcium, selen, fosfor, järn, och mer. Fördelarna med cashewnötter motiverar ingå i mat att äta planen, så om du vill njuta av dessa positiva effekter, träffa några av de bidrag och egenskaperna hos denna frukt.

Cashew suo är tippad som utmärkta sportdryck eftersom näringsämnena i det kan öka kaloriförbränningen eftersom det håller kroppen näring, förbättra prestanda i fysiska aktiviteter i allmänhet.

Näringsvärde cashew

Portion: 1 Genomsnittlig

effekt37 kalorier
kolhydrater9,7 g
proteiner0,2 g
fetter0,1 g
fibrer1,7 g

Fördelar Cashew - för servering och egenskaper

Vi kommer att se nedan de största fördelarna med cashewnötter för hälsa och fitness.

1- Viktminskning

Välj livsmedel med färre kalorier och betydande bidrag till viktminskning är en uppgift ganska svårt. Undvika att skada dess fördelar, innehåller cashew färre kalorier och är fortfarande en frukt med låg procentandel fetter och dessa är omättade fettsyror, liknande det fett som ingår i oljan, som anses vara funktionell för metabolism. Cashewnötter kan vara ett utmärkt alternativ för dig att äta i de mellanliggande måltider och snacks utanför kontorstid. Det kommer att se till vitaminer till din kropp och skadar inte med ökande åtgärder. Den fiber i frukt gör det också möjligt att bättre fungerande tarmfloran, vilket minskar magbesvär och svullnad, främja hälsa om tarmen.

2- Positiva effekter på kolesterol

Obalansen kolesterol är en av de vanligaste problemen bland människor som arbetar med problem med balansen. Cashew innehåller enkelomättade fetter, och dessa kan vara lämpligt att minska effekterna av LDL-kolesterol, som kallas dåligt. Denna fördel kan förbättra livskvaliteten och minska risken för förekomsten av cerebral vaskulär olyckor, hjärtattacker, hjälper hälsan hos ditt hjärta och väl fungerande hjärt-kärlsystemet.

3- Förebyggande av blodsjukdomar

Antioxidanten är mycket bekvämt för dem som vill hålla driften av den balanserade kroppen och hjälper till att eliminera celler som inte längre bidrar till en sund beteende av kroppen. Cashew innehåller koppar, en viktig mineral för antioxidant effekt. Denna frukt bidrag kan vara viktigt för att förebygga blodsjukdomar, eftersom koppar kan stödja produktionen av hemoglobin, främjar kroppens hälsa och minska effekterna som orsakas av fria radikaler.

För friska 4-

De positiva effekterna av detta mineral som finns i cashew kan även sträcka sig till produktionen av melanin. Viktigt för hudens hälsa, koppar kan främja hälsan hos hår, hud och även spik. Efter en del efterforskningar, rekommenderades att den genomsnittliga konsumtionen av frukt ¼ kopp, ja, kan koppar som finns i det bidra till att upprätthålla en glödande och frisk hud, tillsammans med silkeslent och mindre sköra trådar.

5- ben och starka tänder

Mineralerna är också ansvariga för hälsan hos tänder, tandkött och ben. Fördelarna med cashew garanteras också genom den del av magnesium och kalcium som finns i frukt. Han är en stor bidragsgivare till hälsa av ben och tänder. Det är viktigt att komma ihåg att, med starka ben, kommer utbildningen att ha högre kvalitet, ni tog upp massor säkrare och exakt, vilket kommer att leda till den bästa kalorier bränner, förutom att förbättra de förväntade effekterna för hypertrofi av muskeln. Cashewnötter kan vara bekvämt för en större flexibilitet inte bara ben, men omfattande alla skarvar.

6- För att stödja immunsystemet

Många gör misstaget att anta dieter utan medicinsk övervakning, och vet inte att mat inte ska offras helt och hållet. Det är viktigt att vara försiktig med bestående av näringsämnen som behövs för hälsa, syftar endast till att minska kalorier och bättre ämnesomsättning beteende, så zink som finns i cashew kan bidra till att stärka immunförsvaret, förebygga konsekvenser under övergången från matvanor . När vi söker läkare kan cashewnötter utses som en viktig källa till zink, som undviker konsekvenser ditt välbefinnande, så att du närmare kroppen du vill.

7. Viktigt till nervsystemet

Magnesium är ett viktigt mineral för kontroll av nervsystemet. Styra kosten bidrar till hälsa, men ofta begränsningen kan generera några humörsvängningar, som kan ge konsekvenser inte bara i välbefinnande, men också negativt påverkar verksamheten och åtaganden. Med ett öga på psykiska balans, kan magnesium som finns i cashew delen underlätta av neurotransmittorer. Mineral stöder produktionen av dopamin, vilket resulterar i bekvämt, avslappnande effekt, särskilt för kvinnor i PMS fas.

8- Diabetes Kontroll

Den sockerkonsumtionen kontroll bör hållas inte bara diabetiker, men främst för att förhindra detta tillstånd, vilket leder till begränsningar mat och skadliga effekter på hälsan i allmänhet. Stående av olika frukter som har massor av socker, är cashew inte skadligt kolesterol, och ger ingen risk för att utveckla diabetes.

9. Förbättring sexuella aktiviteter

Efter en del efterforskningar, var cashew identifierats som funktionell för att förbättra den sexuella funktionen. Cashew juice kan förbättra energinivåer, som främjar god fysisk prestationsförmåga, både män och kvinnor, att stärka det kardiovaskulära systemet därmed höja kvaliteten på sexuella elations.

10- Förhindrar cancer

För närvarande påverkar sjukdomen många människor, och vi vet att den bästa formen av förebyggande är att upprätthålla en hälsosam kost rik på näringsämnen. Cashew är en av de frukter som kan stärka kroppen och hjälpa till med förebyggande effekt mot cancer, eftersom det är rikt på flavonoider, viktiga antioxidanter och ger anti-inflammatoriska effekter. Enligt vissa forskning, kan frukten retardas effekterna och tumör åtgärder, vilket minskar påverkan och möjligheten att cancer i prostata, bröst, och många andra.

video

Videon nedan, "unimedse Alfama" kanal, kort tala om fördelarna med cashewnötter.

Andra referenser:

  1. Chermahini, Siavash Hosseinpour och Fadzilah Adibah Abdul Majid. "Cosmeceutical värden, antimikrobiella aktiviteter och antioxidanta egenskaper hos cashewnötter blad extrahera." African Journal of Biotechnology 10,65 (2013): 14.573-14.582.
  2. Konan Nzi Andrew, et al. "Cytotoxicitet av cashewnötter flavonoider gentemot maligna cellinjer." Experimentell och toxikologisk Pathology 64,5 (2012): 435-440.
  3. Prasertsri, Piyapong, et al. "Cashew äppeljuice tillskott förbättrad fettanvändningen Under högintensiv träning i utbildad och outbildad män." J Int Soc Sports Nutr 10 (2013): 13.

Visste du att alla dessa fördelar med cashewnötter för fitness och hälsa? Konsumera denna frukt ofta eller mer cashewnötter? Kommentera nedan!