En prevensjonssyklusen fetende eller Gå ned i vekt?

en syklus

Det er ikke i dag at kommentarer og uttalelser som tar prevensjon fetende er spredt til de fire hjørnene. Selv for denne grunn, mange kvinner velger å ikke medisinere med bare kondom under sex. Men for en komplett forholdsregel ideelle er bruk av kondom pluss inntak av prevensjon for kvinner. Så kvinnen hindrer graviditet hvis så målet ditt, og også beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, samt beskytter mannen.

Det avhenger av hver kropp og genetisk predisposisjon for visse kvinner har lettere for å få fett. Vanligvis det som skjer er økningen i hofte og bryst, og ikke nødvendigvis magen. Dette er på grunn av den store mengden av hormoner er tilstede i preparatet.

Poenget er at den preventive en syklus er litt forskjellig fra andre prevensjonsmidler. Forskjellen er at det er hovedsakelig brukt i injeksjon form og ikke inntas peroralt, det vil si, bør du injisere den en dag, en gang i måneden, for å være beskyttet. Dermed mengden av hormonet som vanligvis daglig og minimal hos kvinner som tar p-piller hver dag, i en syklus er mye større og samtidig og kan derfor føre til mer alvorlige reaksjoner og med utløse vektøkning .

Noen kvinner kan ikke reagere godt til denne store mengder av hormonet i kroppen, hvilket fører til noen uønskede bivirkninger.

Rapporter fra brukere

Noen kvinner som begynte å bruke dette prevensjons rapportert visse endringer, ikke alltid knyttet til vektøkning. Noen sa at menstruasjon forsinket eller kom deregulert, samt en følelse av smerte i brystene og kramper. Noen av disse følelsene er intense skal observeres nøye og det ideelle er å gjøre en avtale med legen din slik at ingenting blir liggende ubesvart.

Enhver relatert til prevensjons søknad lidelse bør løses i hvert enkelt tilfelle, for kanskje utveksling av prevensjons er nødvendig. Men mange kvinner sier at prevensjons Uno syklus fetende fordi etter påføring av sprøyte føler at hip øker, brystene blir større på grunn av hormon og kan få vekt raskere. Noen kan også rapportere forekomsten av strekkmerker og cellulitter i kroppen, men noe av det er direkte relatert til prevensjon, i hvert fall er det ingen forklaring eller vitenskapelig bevis for dette.

Bivirkninger en syklus

Noen kvinner kan legge merke til visse endringer i menstruasjonssyklusen på grunn av prevensjons inntak som for eksempel mindre sykluser, blødninger utenom menstruasjon, uregelmessige blødninger, dysmenoré, forbigående amenoré, vulva kløe, ømme bryster, mage ubehag, kvalme, oppkast, hodepine, oppbevaring hydrosaline, subkliniske og forbigående oppdagede endringer i leverfunksjonen, endrer vekt samt forandringer i emosjonelle tilstand og libido, øke eller minske seksuelle nytelse og fenomener relatert til fotosensibilisering (chloasma).

Noen vanligste symptomene kan oppstå i enkelte tilfeller som nervøsitet, depresjon, hetetokter, akne, hoste, og auditiv og synsforstyrrelser. Disse symptomene er tilbakevendende i en hvilken som helst legemiddel som endrer hormonal funksjon i kroppen. Behandlingen med et prevensjonsmedisinering kan forårsake uønskede reaksjoner slik som tromboflebitt, arteriell eller venøs trombose, tromboemboli, slag, migrene, hypertensjon og neuroretinitis. Hvis en av disse problemene å manifestere, anbefales umiddelbar suspensjon av stoffet, og konsultere en gynekolog.

Hva gjør jeg?

Det første du bør gjøre er å oppsøke en gynekolog på tillit og gjøre en avtale, fordi hver kvinne har en kroppstype basert på mange andre faktorer, hovedsakelig genetisk og dermed den verste feiltakelsen en kvinne kan gjøre er å selvmedisinering, som det kan føre ikke bare til vektøkning, men mye mer alvorlig og bekymringsfull reaksjoner.

Mange kvinner i samtaler med venner ofte bytte prevensjon narkotika navn og rapportere sin effektivitet og virkning, og slik at man kan bytte til å bruke eller endre prevensjon for veiledning venner. Dette er helt kontraindisert, fordi prevensjons bestemt merke kan fungere for din venn, for hennes kroppstype, men ikke for deg, ikke sant?

Hver person er et unikt vesen, så personlig konsultasjon med en gynekolog er nødvendig, da det vil lede deg til den ideelle merkevare for din fysiske og målsettinger. I dag er det enda prevensjonsmidler overfor acne behandling og andre formål, så vi har en åpen diskusjon med legen din og så unngå uønskede effekter.

Mat og aktiviteter

Det som ofte skjer er at noen kvinner går å medisinere med prevensjon og opprettholde en stillesittende livsstil uten trening, og for ikke å spise riktig, så summen av dette utsvevende liv med hormonelle endringen vil sikkert føre til vektøkning.

Så den ideelle er alltid øve litt fysisk aktivitet, om ikke den preventive inntaket og spise en balansert måte med et kosthold rikt på grønnsaker, belgfrukter, frukt og protein, karbohydrater med måte. Dermed uavhengig av stoffet for å gå å spise, vekten din vil bli opprettholdt uten store endringer. Vedta sunne livsstilsvaner er fortsatt den beste måten å gå ned i vekt eller holde en stabil vekt.

Du har tatt en stund, og det synes at den preventive Uno syklus fetende? Hva var dine oppfatninger? Der du fikk vekt? Har du tenkt på å bytte den? Kommentere nedenfor.