Akupunktio laihtua? Kuinka Käytin laihduttaa?

akupunktio laihtua

Akupunktio laihtuminen on hyödyllistä, kun käytetään lisänä laihtuminen suunnitelma. Akupunktio on suhteellisen uusi länteen ja on kotoisin kiinalaisen lääketieteen jossa harjoittajat ovat kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveyden ylläpitämisessä ja paino.

Jälkeen yksityiskohtainen keskustelu, joka sisältää kysymyksiä ruokailutottumuksiaan ja muiden kehon prosesseja, acupuncturist tutkii sinut. Tähän voi kuulua katsomalla kielen nähdä, jos se on kansi, ja jos on, mitä väriä tämä kattavuus. Tämä osoittaa, että lääkäri, että elimistö elimiä voidaan työskennellä liian kovaa tai liian vähän. Hänen pulssi on toinen osoitus acupuncturist yleistä terveydentilaa. Nopea tai hidas pulssi voidaan liittää epätasapainoa kehon ja yleistä terveydentilaa ja tärinää.

hoito

Kun on aika aloittaa hoito, voit nukkua selällään ja sulje silmäsi. Acupuncturist tuo neuloja tiettyihin paikkoihin elimistössä. On tieteen takana jokainen näistä kohdista. Kukin piste vastaa tiettyihin elimiin kehossa. Jos esimerkiksi osa painonnousu johtuu nesteen kertymisestä, sinun acupuncturist voi keskittyä omaan hormonitoimintaa. Hormonaalinen epätasapaino tai ongelmia syömisen makea testamenttien voi liittyä hänen perna.

Kukin akupunktio hoito kestää yleensä noin 30 minuuttia. Neulat käsittelyssä käytettävien edistää vapauttaa endorfiineja, joiden uskotaan auttaa saavuttamaan paremman tasapainon sen elimiä. Endorfiinien hormonit hyvinvoinnin, niin usein jätä vierailun acupuncturist tunne hyvä ja rauhallinen. Tutkimus osoittaa, että on tarpeen noin kymmenen akupunktio istuntoja ennen nähdä laihtuminen tuloksia.

Kun yhdistetään järkevän ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kuuri, akupunktio voi nopeuttaa laihtumista. Akupunktion yleensä ei suositella laihtuminen menetelmä voidaan käyttää yksin. Kuitenkin käyttää sitä täydentää muita pyrkimyksiä ruokavalion ja käydä acupuncturist monenlaisia ​​hoitoja voi auttaa laihtumaan.

8 tyypit Akupunktio painonpudotus

Akupunktio laihtuminen voi olla tehokas poistamaan painonnousu syömästä liikaa. Akupunktio on ikivanha hoitomuoto, jossa käytetään neuloja edistää vapautumista hormonien umpirauhasten kuten aivolisäkkeestä. Hormonit vapautuu, joka tunnetaan myös endorfiinien tehdä sinusta tuntuu hyvältä. Akupunktio auttaa lopettamaan ylensyöntiä, vähentää stressiä ja hoitaa mahdolliset ruoansulatuskanavan ongelmia, jotka voivat olla syynä painonnousuun.

On tärkeää, että acupuncturist tilan arvioimiseksi yleistä terveydentilaa ennen hoidon aloittamista. Useimmat akupunktuurin tutkii potilaan omalla kielellä ja tarkistaa pulssi. Että yhdessä tietoa ruokailutottumuksiaan, voit auttaa acupuncturist päättää, missä neulat tulee sijoittaa elimistöön. Tässä on useita erilaisia ​​akupunktio:

1. Korva

Riippuen fyysiseen terveyteen ja miksi haluat laihtua, acupuncturist päättää, mikä osa korvalla on tehokkaampaa auttaa sinua syömään vähemmän. Akupunktio voidaan tehdä monissa osissa korvan kattamaan lähes kaikki ruumiinosat. Acupuncturist käyttää vain ne kohdat, korvaan, joka auttaa sinua enemmän. Sopiva määrä neuloja käytetään riippuen heidän ruokailutottumuksiaan, heidän psyykkistä kuntoa ja yleistä terveydentilaa.

2. Mouth

Jos olet henkilö, joka käyttää suunsa jatkuvasti ja jatkuvasti syöminen ja puhuminen, tiettyjä kohtia suun voidaan käyttää tehokkaasti acupuncturist auttaa hallitsemaan eivätkä syödä liikaa.

3. Vatsa

vatsaan merkkejä sinut ymmärtämään olet nälkäinen tai kokonaan. Monet ihmiset edelleen syövät vaikka vatsasi on ilmoittanut se on täynnä. On useita kohtia mahassa, joka voi ohjata tätä pakonomainen syöminen. Näitä pisteitä voi myös hoitaa ruoansulatuskanavan ongelmia, että jotkut ihmiset kehittyvät.

4. Keuhkot

Akupunktuurin voi myös hoitaa keuhkoihin ihmisiä, jotka haluavat syödä liikaa suklaata tai karkkia.

5. Endokriiniset

Jos kärsit nesteen kertymistä, acupuncturist käsittelee näitä kohtia, jotka vastaavat hormonitoimintaa tasapainottaa hormoneja, joita vapautuu elimistöön.

6. Munasarjat

Jos kärsit PMS tai vaihdevuosien oireita, piste käyttämä acupuncturist yleensä munasarja, koska se ratkaisemaan painonnousu ongelmia sekä edellyttäen, että sinulla.

7. Munuaiset

Jos kärsit hormonaalinen epätasapaino, nesteen kertymistä tai on stressiä tai ahdistusta, munuaiset voidaan käyttää tehokkaasti auttaa laihtumaan.

8. Kilpirauhasen

Ihmiset kärsivät kilpirauhasen taipumus lihoa. Oireiden kontrolloimiseksi tämän häiriön kanssa painonnousu, akupunktion kilpirauhasen on kohde.

Akupunktio laihtua terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan. Se voi myös parantaa yleistä terveydentilaa hoitoon ruoansulatuskanavan ongelmia tai hormonaalinen epätasapaino voi aiheuttaa oman painonnousua.

Tutkimus ja Huomioita

Julkaistujen tutkimusten tehokkuuden tutkimiseen akupunktion laihtuminen osoittavat, että kun yhdessä ruokavalion ja liikunnan, se johtaa enemmän laihtuminen. Kuitenkin joissakin tutkimuksissa eroa käyttäen akupunktio vai ei merkityksetön. Tutkimukset, joissa tutkitaan käyttö akupunktio ainoana menetelmä laihtuminen on vähän, ja heikosti kehittynyt. Lisätutkimukset tarvitse tehdä määrittää sen tehokkuus yksin laihtuminen ohjelma.

Suhteessa hoidon taajuudesta, havaittiin, että laihtuminen etuja ei ole näkyvissä ennen sarjan kymmenen tai useamman hoidot olivat täydellisiä. Sen lisäksi, että painon pudotukseen, akupunktion väheni ongelmia nivelkipu, unettomuus ja päänsärky.

Akupunktio lisänä laihtuminen ohjelma yhdistää idän ja lännen käytännöistä. Vapauttaa endorfiineja vähentää stressiä auttaa hallitsemaan haasteet testamenttien syömisen ja painon nousu ahdistusta. Yhdessä laihtuminen suunnitelma, akupunktio on käyttökelpoinen hoito.

Ja sinä, mitä mieltä olet akupunktio? Oletko kokenut ?? Kommentti alla!