Allt om Dermaroller — Vad är användningar, före och efter och Köpställen

Allt om Dermaroller - Vad är användningar, före och efter och Köpställen

Den obevekliga strävan efter skönhet är en rutin, särskilt för kvinnor. Varje dag utvecklar den kosmetiska industrin nya apparater, nya krämer, nya behandlingar ...

Detta förfarande, som är lämpligt, måste utföras av dermatologer, men för de vanligaste problemen, kan du göra behandlingen hemma, genom att få enheten.

Vad är Dermaroller?

Den huvudsakliga användningen av anordningen är att stimulera produktionen av kollagen, genom mikro lesioner orsakade av mikronålar i huden.

Varje "litet hål" kommer att fyllas av en ny vävnad. Hur finns tusentals av dem kommer alla behandlade området gynnas.

Som ett försvar reaktion av kroppen, epitelceller börjar föröka, och därmed förnya vävnader i det behandlade området, lämnar huden slätare, föryngrad och vacker.

Användning av Dermaroller

 • Ljusare fläckar;
 • Behandla och mjuka upp bristningar;
 • För att lindra rynkor och fina linjer;
 • Behandla och mjuka ärr;
 • Behandla akne;
 • Regenererande vävnader brändes;
 • Ökar cirkulationen i hårbotten, behandling av håravfall;
 • Kil vävnader, behandling sagging;
 • Stimulera lokal omsättning, hjälpa till att behandla celluliter;
 • Föryngring av det behandlade området.

Fördelarna med att använda Dermaroller

 • Det är en estetisk behandling som kan göras hemma;
 • Inte orsaka smärta, när det görs på rätt sätt;
 • Lätt att använda, vilket gör att personen att utföra själv ansökan,
 • Det underlättar upptaget av krämer.

hushåll x professionell användning

Enheterna skiljer sig åt i design, varumärke, pris, storlek på nålar, etc. Detta är en viktig fråga. Inte alla Dermarollers kan användas hemma. Vissa är uteslutande för professionell användning i specialiserade kliniker.

Beroende på storleken av nålar med hjälp av Derma roller gäller följande:

 • 0,5 mm För milda ärr från acne, vattkoppor och ytliga rynkor. Den är idealisk för användning i hemmet;
 • 1,0 mm: Detta alternativ är idealisk för små, grunda spår, djupare ärr av akne och vattkoppor, även för celluliter lättare och mindre uppenbara, håravfall problem;
 • 1,5 mm: Denna typ av enhet bör hanteras endast av proffs. Den är idealisk för behandling av stora och djupa bristningar och celluliter i de övre kvaliteter, samt stora ärr och fult utseende.

Om avsikten är hemmabruk, börja med Dermaroller 0,5 mm. Ta ett prov i små delar av kroppen för att utvärdera huden svar. När du känner dig trygg, applicera över större områden.

Använda Dermaroller hemma? 

Det finns inga hemligheter att använda ytmaterialet rullen.

 • Först rengör huden med din vanliga rengöring tonic;
 • Rörelserna kommer att utföras i vertikal och horisontell och diagonal. Titta på videon *
 • Applicera lite tryck att inte skada huden också. Gå öka detta tryck sporadiskt över tiden;
 • Nybörjare bör inte överstiga en vecka session tar några dagars vila för huden, mellan en session och en annan. Om du märker att huden blev mycket rodnad (hyperemi), ytterligare förlänga datum för nästa ansökan,
 • När du är klar, se till att sanera enheten med alkohol;
 • Användningen av solskyddsmedel rekommenderas i dagarna efter behandling, både inrikes och professionell;
 • Ge tid för huden att svara på behandling. Skjuta och efter några månader, jämföra före och efter. Förmodligen kan du märka skillnader.

* I den här videon, uttalandet av rörelser Dermaroller.

Hur man väljer en Dermaroller?

Det finns flera märken av Derma roller, men de är mycket lika. Kanske det sista som ska beaktas vid köpet är priset.

Leta efter information på enheten hem. Helst ska certifieras, ta hjälp av handboken har nålar steriliseras genom gammastrålning, etc.

Mycket försiktig med produkter som köpts via Internet utan certifiering. Många av dem är praktiskt taget disponibel.

Akta ursprungs 

Tyvärr är de redan säljs falska telefoner på marknaden eller mycket dålig kvalitet.

Så innan du köper, vara försiktig med mycket låga enheter, omärkta eller tillverkas i en bakgård utan ursprung och utan tillförlitlig källa. När du är osäker, granska paketet, materialet i produkten och tillverkarens uppgifter. Leta efter referenser från andra köpare, undersöka butik som säljer och fråga om garantier. Detta gäller även för andra hälso- och skönhetsprodukter du köper på internet. Den lätthet med vilken förfalskare sätta sin produkt på internet är mycket stor och på grund av att det är viktigt att vara mycket noga med att inte köpa något och ta en annan.

Med denna information kommer det att bli lättare att göra en mer detaljerad forskning på produkten innan man beslutar om ett visst märke.

På kvaliteten på nålar 

Den Dermaroller luren design är det som betyder minst. Du bör vara medveten om kvaliteten på nålar, eftersom de kommer att komma i direkt kontakt med huden.

Se till att nålarna är kirurgiskt stål, så att det finns en risk att böja under processen, eller förlora tips, vilket kan orsaka allvarliga hudskador.

En annan sak: de bör obligatoriskt steriliseras genom gammastrålning, vilket kommer att vara fri från virus, bakterier och andra skadliga mikroorganismer.

Var kan jag köpa?

Baserat på informationen i de två föregående objekt kan du söka ansedda produkter lika välrenommerade butiker, både fysiska och virtuella.

Se upp för shopping i virtuella butiker. Leta efter referenser från andra köpare, granska tillgängliga området och villkoren för köpet. Var försiktig om butiken erbjuder endast alternativet insättning eller bank.

Nu när de viktigaste detaljerna har redan nämnts, söka efter var man kan köpa din Dermaroller säkert.

Hur är en session med en hudläkare? 

I praktiken förfarandena är olika. Genom att använda apparaten mer spetsiga nålar, finns det inget behov av att använda en lokalbedövning. Efter applicering av anestesi, kommer patienten att behöva vänta från 50 till 60 minuter, och först därefter inleda förfarandet.

Rullande med Dermaroller kan pågå 15-20 minuter. Vid slutet är det vanligt att använda en mask för tillämpningen av vitamin C under ytterligare 10 minuter.

När det gäller antalet sessioner som behövs beror på vilken typ av tillstånd som behandlas, men kommer att behöva minst sex sessioner för att se de första resultaten. I genomsnitt kan en session med en professionell tar en och en halv timme, och priset kan nå $ 250,00.

Av uppenbara skäl bör apparaten användas i klinisk typ av engångstyp. Fråga innan du väljer denna typ av anläggning.

Före och efter

Dermaroller före-och-efter

Dermaroller (1)

dermaroller3

kontraindikationer

Vi måste vara medvetna om eventuella hudreaktioner efter behandling:

 • inflammationer;
 • infektioner;
 • allergiska reaktioner, mer vanliga med användningen av tvivelaktigt ursprung apparater;
 • keloidbildning i människor benägna.

I alla dessa situationer, eller andra som inte nämns, avbryta behandlingen omedelbart och kontakta din läkare.

tips

 • Huden på underarmen vid dess insida, liknar huden i ansiktet. För att börja använda Dermaroller, är detta ett mycket lämpligt område. Möjligen de resultat som uppnåtts inom detta område efter testet kommer att upprepas om tillämpligt Derma rullen i ansiktet;
 • Vissa människor tillbringar en bedövande innan rörelserna med Dermaroller, men detta kan maskera smärtan, vilket gör att personen att utöva större tryck än det borde i det område som ska behandlas. När du använder enheten hemma, försök att undvika denna typ av produkt, inte att skada huden utan att inse det. I allvarligare fall, låt en hudläkare utföra den här proceduren,
 • De som har för avsikt att använda Dermaroller i hårbotten, är det viktigt att notera att rörelserna ska vara i en riktning, med den tvättade och torkade håret;
 • Makeup bör inte användas inom 24 timmar efter behandlingen;
 • Huden behöver tid för att bilda en ny väv, därför ingen anledning att upprepa behandlingen på kort tid;
 • Enheten har inte obegränsad varaktighet. Det rekommenderas att bytas ut två gånger per år.

slutliga Tankar

Det faktum att denna typ av behandling kan utföras hemma betyder inte att det ska ske godtyckligt, utan riktning, som om det går utan risk.

Det innebär risker. Glöm inte att fråga med en hudläkare. Bara han kan passera dig rätt riktlinjer, enhetstyp, användningsfrekvens, före och efter behandling krämer. Agera med försiktighet, kommer chanserna att lyckas vara större.

Känner du någon som har använt Dermaroller för rynkor, hudbristningar, akne eller celluliter och har fått goda resultat? Han vill prova det för långt? Kommentera nedan!