Fitness franska bloggare dör Efter Siphon Chantilly Explode

Fitness franska bloggare dör Efter Siphon Chantilly Explode

En fransk bloggare på 33 år, som är välkända inom fitness industrin, dog explosion offer för en vispad grädde hävert att det använde i ditt hem, enligt en poliskälla Mulhouse kommun i östra Frankrike.

Franska medier rapporterade att Rebecca dog av hjärtstillestånd efter händelsen, trots sjukvård.

Den populära bloggare fitness världen och resor var välkänd i Frankrike, med cirka 55.000 fans och 154.000 anhängare på Instagram. Rebecca som publicerade videor och motion bilder på nätverk, använde vispgrädde sifon på lördag i sitt hem i utkanten av Mulhouse, när toppen av enheten exploderade och allvarligt skadade i bröstet.

Lesionerna varierade från trasiga tänder till multipla frakturer och, i ett fall, förlusten av ett öga, enligt tidningen rapport.

År 2013, ett offer för liknande olycka berättade RTL radio: "Jag hade sex brutna revben och bröt min bröstbenet." År 2014, två olyckor inträffade i Hauts de Seine avdelningen, väster om Paris, men även offren inte dö.

Antalet olyckor föranledde regeringen att varna konsumenterna, säger att olyckor kan inträffa när som helst - även efter år av användning hävert. Åtminstone en tillverkare har utfärdat ett återkallande av produkten - men ett år senare denna återkallelse, endast 25.000 returnerades från 160.000 säljas, sade Le Parisien. Magasinet 60 miljoner säger nya fällor gjorda av 2015 verkar vara säker.

Du vet arbete fitness bloggare Rebecca Burger? Den har för vana att använda dessa spöstraff sifoner hemma? Kommentera nedan!