3 största misstagen i underarm utbildning och hur man undviker dem

3 största misstagen i underarm utbildning och hur man undviker dem

Du har antagligen klarat situationen att känna armen trötthet nå muskeln innan gruppen utövade. Det beror på att det är muskeln i fotavtryck och kan allvarligt begränsa mängden vikt du kan använda om det inte fungerar bra.

Men vem har inte för vana att göra underarm träning kan hamna göra en massa misstag när han bestämmer sig för att träna muskelgrupp ensam. För att förhindra att detta händer dig, vet vad är de största misstagen i underarmen träning och har kommit in förberedda akademin att träna ordentligt.

Anatomi och funktion av underarmen

bilder

Innan vi vet de misstag som ska undvikas under underarm utbildning, kommer vi vet snabbt anatomi och funktion av denna kroppsdel. Trots att består av 20 olika muskler är de tre viktigaste ur synvinkel fitness utövare:

 • handledsextensor: Enkelt uttryckt kan man säga att de extensor muskler tillåter handen sträcker sig bakom. Belägen på den yttre längden av underarmen extensorer betonas med övningar med den inversa fotavtryck, såsom förlängning av handtagen med bar och omvänd biceps curl.
 • handled flexors: Främst ansvarar för böjning av händer och fingrar, flexor åtfölja inre längden av underarmen, blir helt synlig när det finns kontraktion. Några av de bästa övningarna för handleden flexors är fist push ups med hantlar, bar eller kabel.
 • brachioradialis: Beläget på toppen / utanför underarmen, brachioradialis muskel är den viktigaste funktionen av böjning av underarmen, att kunna utöva både pronation och supination. Övningar med neutral fotavtryck - som biceps Hammer hantel curl eller bar och låg trissan med rep - är bäst lämpade att arbeta brachioradialis muskeln.

Stora fel i underarm Training 

1. Gör inte särskild utbildning till underarmen

strap-wraps krokar-and-grepp-header

Även om det är stor kontrovers om huruvida en särskild utbildning för underarmen, de flesta tränare tror att för att utveckla ett bra grepp bör träna muskelgrupp i isolering. Detta är naturligtvis, utöver redan ägna en del av utbildningen på ryggen och trapezius eftersom övningarna för dessa muskler kräver armen tillräckligt.

Så om du verkligen vill ställa armar och i harmoni med resten av din fysiska välskrivna, kan du inte vara bråttom i slutet av träningen.

Hur man undviker det här felet:

 • Det mest uppenbara sättet att rätta till detta fel är att börja inkludera (en gradvis) på underarmen övningar i din rutin. Se filmerna nedan några av de mest lämpliga övningar för underarmen:

- Tråd Hammer

- Omvänd Thread

- Tråd Handtag

 • Om du inte är van vid att få underarm träning, är toppen att inkludera en eller högst två av ovanstående övningar per träning;
 • När det gäller frekvensen en gång i veckan skulle vara mer lämplig för dem som nu kommer att börja lägga större vikt vid muskel grupp;
 • Börja med låg vikt och gradvis öka, inte för mycket kraft lokala muskler och inte riskerar en oönskad tendinit;
 • Mindre vikt och fler reps brukar fungera bättre för underarm träning, men detta kommer att variera beroende på ditt mål. Om du sitter bakom en förstärkning, gör serie med några repetitioner (3-6) och högst 20 sekunder kontraktion under träning. För den som söker hypertrofi, är förslaget att utföra set med 6-10 repetitioner och med högst 40 sekunders kontraktion. För dem som har målet att förbättra styrkan och fotavtryck kapacitet, de är idealiska serie med fler repetitioner (10-15).

2. överdriva användningen av bandet

Använd dem-banden till-få-mer-progress

Banden är remmar eller band som kan fästas till handleden och grimman (eller bar) och tjänar till att öka lastkapaciteten under träning. Som spåren bidra till högre vikter fotavtryck, kan du arbeta muskelgrupp som planeras utan att behöva oroa om underarmen kommer att anlända till trötthet innan du kan avsluta serien.

Även banden kan vara bra att få upp allt större belastning, är den stora nackdelen med att använda tillbehör som över tiden kommer du att generera en allvarlig försvagning av underarmarna, särskilt i fotavtryck. Och så har du en ond cirkel, eftersom en försvagad underarm kommer att hindra användningen av större vikter, och du kommer att tvingas att använda banden, och så vidare.

Hur man undviker:

 • Du behöver inte lämna banden åt sidan för alltid, eftersom det för vissa muskelgrupper större belastning från tid till annan kan ge många fördelar och verkligen främja hypertrofi. Vad du måste göra är därför att veta när och hur mycket man ska använda. Undvik hype och gör inte fäste en obligatorisk objekt i din underarm träning. Detta gäller särskilt för dem som lider med fotavtryck och har svårt hypertrophied underarmen.

3. Glöm hand och handled

 

Trots underarmen göra mycket av kraften under fångsten, hand och handled är länken mellan honom och vikt och försummar dem kan innebära indragning av alla fördelarna med underarm träning.

Och vi har sett att ju större fotavtryck, desto större är dess förmåga att anskaffa allt större laster. Därför kan vi säga att bakom en biceps (eller kust, bröst, du väljer) är väl utvecklad underarm och en hand glida grepp. Redan tog en av dessa handskakningar för att bryta fingrarna? Eftersom det är hur du bör tänka sig att styrkan i händerna ska vara.

Hur man undviker:

 • Att utveckla starka händer och underarmar bör betona alla muskler som är involverade i böjning och sträckning rörelser, och inte bara stanna i traditionella ämnen;
 • Tillsätt långsamt i hans underarm träning med tången (se figur 1 nedan), för fastspänning bollen Grip master (Figur 2) och elastisk motstånd.

handgripmain_1386316913

figur 1 - tänger, eller handgreppet tränings

121807_ts

                                                              figur 2 - Gripmaster

Har du en underarm träning? På vilken nivå du tror att du är fortfarande behöver utveckla en hel del och förbättra den? Kommentera nedan!