Som Att få Snabb, hälsosamt och ingen Belly

upp i vikt

Gå upp i vikt är lika svårt som att förlora vikt. Okej, kan det vara lite av en överdrift, men vi vet alla en smal person som en pinne och som inte äter lite. De flesta av oss är avundsjuka eftersom de aldrig bli fet, men de vill också veta hur snabbt fett, hälsosamt och har en tonad kropp, även med kurvor eller muskler.

1. Motion

Om du äter tillräckligt, akta oss för det oundvikliga magen smal. Oavsett om du är smal, när man blir äldre, utvecklar du en kalaskula. Att göda platt mage, bör du hålla kroppen tonas. För detta arbete är viktigt. Följ med på en balanserad mix av konditionsträning, styrketräning och flexibilitet övningar varje dag.

2. Lyft vikter att luta massan

Om du inte har listat ut det, måste du göra styrketräning för att bygga muskelmassa. Grunden för din rutin bör vara de stora undersökningar: knäböj, bänkpress, armhävningar, etc. De använder olika muskler medan aktivera dina hormonsvarssystem.

3. Hälsosam kost

Du kan ta tillskott, men du behöver mer för att veta hur snabbt fett med en balanserad kost. Du behöver rätt mängd protein, kolhydrater och fett. Ät nötter och mejeriprodukter. Protein är nyckeln till att skapa muskler; detta kommer att hjälpa dig att gå upp i vikt.

4. Öka vätskeintag

Om du vill gå upp i vikt hälsosamt, du behöver aptit. Undvik att dricka vatten före och under måltider, behöver du inte vill minska din aptit.

5. Ät mindre

Om du äter mellan måltiderna, sluta. De säger att du bör äta tre stora måltider eller fem till sex små måltider per dag. Men att äta mindre är mer. Välj livsmedel med närings kalorier och öka ditt intag av stärkelserik mat såsom sötpotatis. Kom ihåg att de mer ohälsosamma livsmedel du äter, desto mer beröva din kropp av hälsosamma näringsämnen. En tunn person som äter många ohälsosamma livsmedel kommer att drabbas av samma konsekvenser som en överviktig person som äter dåligt.

6. Ät på rätt sätt

Ofta välmenande människor berätta de vet hur snabbt fett, det är bara du äter kakor och andra desserter med socker för att gå upp i vikt. Även om normalt denna strategi fungerar perfekt för vissa, för andra kan det leda till visceralt fett. Detta innebär att en person verkar luta sig ut, men har samlat fett på fel ställen (kring vitala organ) inuti. Dessutom livsmedel med socker bort från kroppen de näringsämnen den kan få från andra livsmedel.

7. Ät massor av hälsosamma grönsaker och kött

Du måste äta mycket mer än tidigare om du vill gå upp i vikt. Eftersom kroppen sammansättning beror på 80% av kosten, måste du fylla, hälsosamt. Du måste erbjuda många proteiner att syntetisera hormoner.

8. Ät hälsosamma fetter

Ät mycket hälsosamma fetter. Ät äggulor, kött och animaliskt fett, kokosolja och andra hälsosamma fetter. Öka ditt intag av kalorier - den friska slag, naturligtvis. Så de bananer har här.

9. Ökning proteinintag

Låt aldrig ditt proteinintag är mindre än 2 g / kg kroppsvikt när du vill veta hur man ska gå upp i vikt snabbt och utan mage. Det är byggstenen i muskler, och din kropp kommer att be om det.

10. Livsmedel som hjälper dig att gå upp i vikt

 • Hela ägg: Det är ekonomiskt och full av protein, vitaminer A, D, E och goda kolesterolet.
 • smör: Smör är kopplat till långsiktig viktökning. Intaget av smör bör vara måttlig, eftersom regelbunden konsumtion kan skada hjärtat, enligt viss forskning.
 • tonfisk: Essentiella fettsyror tonfisk innehåller hälsosamma fetter som inte bara hjälper till viktökning, men också bidra till en god hälsa.
 • naturlig fruktsaft: En sund och näringsrik sätt att vinna några kilo, ta fruktjuice 100% naturliga som är full av näringsämnen.
 • Fullkornsbröd: Du kan äta hälsosamt och bli fet medan man äter bröd, som har cirka 69 kalorier per skiva.
 • Istället för att lagra choklad som glukosbelastning, försök havre barer rik på fibrer och låg sockerhalt. De tar hand om sin önskan att äta.
 • havre: En skål med havregryn är en näringsrik frukost. Det är rikt på fiber, och ger också viktiga näringsämnen till kroppen.
 • yoghurt: Den fettsnål yoghurt med fruktsmak kan ge dig upp till 118 kalorier. Inkludera i din dagliga kost för att få så fett snabbt.

11. Livsmedel rika på goda kalorier

 • ost: En cheddarost partiet har 69 kalorier. Osten är koncentrerad mjölk, så det är rikt på protein och kalcium, fett, kolesterol och kalorier.
 • olja: Lägg mer fett till maten är ett bra sätt att lägga till kalorier. Välj olivolja, avokadoolja, etc., som är bra för din hälsa och lägga till kalorier.
 • banana: En banan har cirka 100 kalorier. Inte bara det är rik på kolhydrater och näringsrik, det är också bra för kraft för år.

12. Frukt och grönsaker för att gå upp i vikt

Inkludera tre till fyra portioner frukt och grönsaker till din dagliga kost. Det är bäst att konsumera frukt i sitt naturliga tillstånd för att få alla näringsämnen.

13. Sleep tillräckligt

Sömn reglerar dina hormoner och hjälper återuppbygga muskler. Det är mycket viktigt att du har en ordentlig natts sömn för att vara så fett ordentligt, hälsosamt.

14. kompletterar för viktökning

Kosttillskott bör vidtas endast på rekommendation av en läkare eller nutritionist, endast i fall av funktionshinder. När din kropp bearbetar dessa tillskott det beror på behoven hos din kropp. Kosttillskott som i allmänhet är förenade med viktökning är generellt höga i carbohydrates.

Samma regel endast fokusera på behoven hos din kropp innan du köper kosttillskott gäller vitamin- och mineraltillskott också. Överdrivna multivitaminer kan orsaka hypervitaminos leder till olika problem såsom diarré och kräkningar.

15. Val av livsmedel som hjälper dig att gå upp i vikt

Tugga maten ordentligt för bättre matsmältning. Undvik överdrivet intag av drycker som kaffe och te omedelbart efter måltider, eftersom detta minskar upptaget av mineraler som järn. Registrera din viktökning; är frisk vinst cirka 5-6 kg per månad.

Cook intelligent, med hjälp av en mängd olika livsmedel som är bra för hälsan. Använd en mängd olika frukter och grönsaker för att göra sallader och hälsosamma mellanmål.

ohälsosamma matvanor gör ohälsosam vikt

 • Sömnbrist kan göra dig få fett.
 • Ät i bilen.
 • Äta framför TV: n.
 • Äta samma mat varje dag.
 • Avsluta allt som finns på din tallrik.
 • Gå till cafeterian eller träffas för en drink.

Efter att ha vunnit rätt vikt

Rätt kombination av hälsosam mat, motion, andning, vila och sömn gör dig gladare och friskare människa. När du lärt dig att snabbt gå upp i vikt, och fick rätt mängd vikt hälsosamt och utan mage, du märker att din naturligt tunna kropp ser mer tonad och flera kurvor på de rätta ställena än du trodde var möjligt!

Vilka är de största svårigheterna du möter att bli fet? Du tränar? Kommentera nedan!