6 Bästa Thermogenics World

Kapslar i hand

För dem som redan tar hand om kost och fysisk aktivitet praxis med intensitet, men har inte kunnat eliminera överflödigt fett, kan termogena vara ett alternativ för att påskynda ämnesomsättningen och minska fettdepåer - särskilt i buken.

Denna lista ger termo närvarande mest ansedda bland konsumenterna. Visst finns det många andra väl respekterad, men för enkelhetens skull kommer vi att hålla endast sex i den här artikeln.

Vilka är termo?

Innan vi träffade bästa thermogenic marknaden, låt oss veta vad som är termogena - eller fettförbrännare, på engelska. Som namnet antyder, dessa tillskott ökar kroppstemperaturen, vilket ökar ämnesomsättningen och orsakar kroppen att använda fettreserver för energi.

Resultatet av användningen av termogena är en minskning av kroppsfett nivåer, vilket kan resultera i viktminskning om den åtföljs av en balanserad kost (ingen användning tar thermogenic och fortsätta äta dåligt) och fysisk träning.

Låt oss se det bästa termo marknaden från och med nu:

1. Lipo 6 Nutrex


LIPO-6_120ctp

Det finns inget sätt att tala om den bästa thermogenic världen utan att nämna Nutrex Lipo 6, en av de fettförbrännare säljer bra över hela planeten. Förutom differentialen att vara den första flytande termogena tillskott - vilket gör deras absorption mycket snabbare och effektivare, maximera resultaten - Lipo 6 (både den vita versionen och i svart), fortfarande har stor recensioner från sina användare.

Lipo 6 verkar genom två mekanismer: accelererar förbränningen av fett som redan lagrats i fettvävnad och ökar också användningen av fett intas genom mat. Eftersom det innehåller koffein i sin sammansättning, agerar Lipo 6 också på vätskeretention, minskar svullnad och ackumuleringen av fett i musklerna.

En annan fördel med Lipo 6 är att den har antikatabola funktionen eftersom det hindrar kroppen använder muskelfibrerna för energi.

Huvudsakliga ämnen Lipo 6: Koffein, synefrin HCL, Bioperine (stimulerande extraheras från pepparfrön av kungariket och yohimbin).

2. Man Scorch

flaska-of-MAN-scortch - e1418423407968

Producerad av den amerikanska laboratoriet MAN är fett brännare sade Scorch skiljer sig från de andra eftersom, enligt tillverkaren, inte orsakar samma biverkningar av andra termo - såsom skakningar och darrningar. Vad det i praktiken, det låter konstigt, eftersom MAN Scorch innehåller koffein i deras formel. Och koffein kan faktiskt leda till hjärtklappning, rastlöshet och sömnlöshet.

MAN ser också till att Scorch snabbar upp ämnesomsättningen och samtidigt minska stress, trötthet och brist på energi. Dessa egenskaper MAN bränna beror på närvaron av Rhodiola, en växt som eliminerar depression och bekämpar trötthet.

Några av de viktigaste komponenterna i MAN Scorch:

  • Hallon keton;
  • fenyletylamin;
  • synefrin;
  • evodiaminen;
  • koffein;
  • Bioperine.

3. Epiburn Pro

epiburn-Pro-90-kapslar USPLabs-7FF-USPLabs

Förutom att påskynda förbränningen av fett, Epiburn lovar mer energi, fokus och vilja att träning - egendom som beror till stor del på närvaron av traditionella koffein.

Producerad av skaparna av OxyElite Pro är Epiburn definieras som en "fet förbränningsugn" som inte bara snabbar upp ämnesomsättningen och förbättrar aptit kontroll och reglerar frisättningen av kortisol.

Andra fördelar är Epiburn lägre absorption av fett och kolhydrater, bättre prestanda i utbildning och eventuell viktförlust i samband med att bränna fett.

4. Super HD Cellucor

nedladdning

Som MAN Scorch har Super HD Cellucor thermogenic också Rhodiola och koffein i deras formel, två ingredienser som tillsammans ökar fokus och disposition under träning.

En annan Super HD ingrediens är IFA503, en förening som minskar kroppens förmåga att lagra fett och kan verka på hypotalamus, främja en bättre kontroll aptit.

Huvudsakliga föreningar med Super HD Cellucor:

  • Capsimax: capsaicin extrakt, ett ämne som finns i peppar som ökar förbränningen av fett och kan styra aptit;
  • Maskros maskros utdrag: har diuretikum funktion och skyddar leverfunktioner;
  • Evodiamine: växt som kan begränsa lagringen av fett.

Under 2014 var super HD Cellucor utsedd till bästa bantning av året med den berömda platsen för bodybuilding bodybuilding.com.

5. OxyElite Pro

ladda ner (1)

En annan storsäljare är OxyElite Pro fortfarande på listan över de bästa thermogenic mest sålda i världen, trots den kontrovers som omger tillägget. Under 2012 framkom rapporter om att användare hade dött efter att ha använt ihop OxyElite och Jacked 3d (pre-workout tillägg).

Sedan dess tillägg är förbjudet i vissa länder, och dess produktion även under avveckling, även om tillverkaren har gjort ändringar i formeln och bekräftar att händelserna berodde på kombinationen av de två kompletterar och inte en av OxyElite Pro åtgärder.

Den OxyElite Pro verkningsmekanism är genom en direkt attack på fettceller, vilka innehåller alfa-2-receptorn. Man tror att denna receptor hämmar lipolys eller fettförbränning. Den OxyElite verkar direkt på mottagaren, påskynda nedbrytningen av fettceller.

Som dess användning är förknippad med ett antal möjliga biverkningar (depression, svimning, ångest, irritabilitet, panikattacker), rekommenderas att inte använda OxyElite Pro (eller någon annan thermogenic) utan ackompanjemang av en läkare eller sjuksköterska.

6. Hydroxycut Hardcore Elite

image_prodprod760032_largeImage_X_450_white

För många är det Hydroxycut Hardcore Elite en av de bästa termogena världen eftersom det främjar fettförbränningen samtidigt påskynda viktminskning, eftersom det har i sin formel ingredienser som grönt kaffeextrakt, visat sig hjälpa viktminskning .

Hydroxycut Hardcore Elite förbättrar också koncentrationen ökar fokus minskar trötthet och ökar energinivåer för utbildning.

risker

Användningen av termogena bör alltid ske med ordentlig professionellt stöd, eftersom många av dem innehåller stimulantia och andra ämnen som kan orsaka en rad biverkningar som hjärtklappning, svettning, sömnlöshet, förhöjt blodtryck och koncentrationssvårigheter.

Har du upplevt något av dessa bästa termo som anges ovan? Som en och hur var dina resultat? Kände några biverkningar? Kommentera nedan!