Vassleproteinisolat gödning?

ta vassle

Välj kosttillskott är redan en svår uppgift, när vi talar om frågan om gå upp i vikt kan också leda till flera frågor. Obeslutsamhet välja vassleprotein som lämpar sig för dina mål är vanligt, så det är viktigt att förstå hur de kan agera och bidra till beteendet hos vår kropp.

Men om personen att lägga till nya måltider till din dagliga kost och isolerade vassle är förberedd med frukt och havregryn till exempel, kan varje del nå 250 kalorier. I detta fall skulle vara 500 kalorier i två delar läggs dagligen.

Om man inte gör någon förändring i din träning rutin, dessa 500 kalorier mer per dag kan teoretiskt förvandlas till fett. Men om fysiska övningar praktiseras, särskilt lyfta vikter, är resultatet muskelmassa och en mer definierad utseende.

Vad är det?

Det isolerade Vassleprotein är ett tillägg på högkvalitativt protein. Det kan kännas igen som en av de tillägg är mest lämpade för dem som vill ha en bra källa till högt biologiskt värde proteiner. Denna version av vassleprotein har isolerat proteiner extraherade från mjölkserum, som kan absorberas snabbt av kroppen, som främjar återhämtning efter träning och ger bättre stöd för att få muskler.

Vid jämförelse med vassleproteinkoncentrat, har vassleproteinisolat en högre proteinhalt och liten, om ens någon, fett eller laktos, enligt det nationella rådet för Dairy. Det vill säga, denna källa till protein har 95% protein och är kolhydrater och fetter, vilket kan vara ett plus för dem som är fans av dieter med begränsad kolhydratintag. Så varför säger att vassleproteinisolat gödning?

Isolerade Whey är ett komplett protein, vilket innebär att den har alla aminosyror som behövs på en daglig diet. Det har också höga halter av grenade aminosyror. grenkedjiga aminosyror handla i strid med andra aminosyror för att främja muskeltillväxt eftersom de kan metaboliseras direkt i muskelvävnaden, vilket kan vara mycket fördelaktigt i anabolism processen.

När och hur du ska ta?

Huvudfrågan är inte om vassleproteinisolat gödning, men när man tar det. Detta är en fråga som beror på dina mål. Den vanligaste användningen är som ett före och efter träningen, men det finns människor som lägger Tillägget måltider tidigt på morgonen och även i sista måltid.

Ofta en kombination av vassleproteinisolat med mjölk och fler livsmedel som gynnar den näring kroppen, men det är kombinationen med vatten som mjölk saktar den snabba absorptionen av proteinet.

Vem kan ta?

Alla motion utövare som vill ha en säker och proteintillskott kan konsumera vassleproteinisolat. Han blir markeras med funktionalitet bidrar till balansen i glukosnivåerna i blodet, vilket gynnar många människor som antar en hälsosam kost för att kontrollera blodsockret.

Gravida kvinnor som behöver en extra proteinkälla kan också konsumera vassle isoleras från att räkna om godkännande av din läkare. De äldre kan också dra nytta av de fördelar som erbjuds av tillägget kan det bidra till att förebygga muskel och benförlust.

Vassleproteinisolatet gödning eller inte gödning?

Denna version är mycket eftertraktade av människor som vill bibehålla eller minska andelen fett, eftersom det har större effektivitet i tillförseln av protein, och kraftigt minskad mängder kolhydrater och fetter, vilka är de största bovarna i dem som fruktar viktökning.

Det är inte korrekt att säga att vassleproteinisolat gödning, som om berusad med måtta och i proportion till deras dagliga kalori utgifter, det finns ingen signifikant ackumulering av kalorier. Denna aspekt inte bara begränsar konsumtionen av detta tillägg, men som alla andra, om man tar i mer kalorier du bränner, din ämnesomsättning kanske inte matchar som förväntat.

Så kosten blir markerad. En hälsosam kost plan ger inte bara bättre hälsa för kroppen, men också ser till att ämnesomsättningen att fungera på ett sätt som överensstämmer med dina mål.

Vassleproteinisolat kanske inte kan identifieras som ansvarig för fett vinna, men det sägs att den kan bidra till små abdominal svallning, som kan vara tydlig i fall av ökad vätskeretention.

Dessa fall gupp är vanligast med de konsumenter som är intoleranta mot laktos, socker som finns i sammansättningen av detta tillägg.

För dem som vill gå ner i vikt, vassleproteinisolat kan påskynda metabolism, kan bidra till mättnad och ändå ger en forcinha att bygga muskler, men han kan inte göra underverk. Därför bör du ägna åt utbildning och att stå fast i kosten.

Vad kommer att avgöra om du går upp i vikt eller inte kaloriintag dagligen. De som vill gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt bör också vara medveten om engagemang i utbildning och välja de bästa källorna av näringsämnen till dieten. Så säger vassleproteinisolat gödning kan anses alltför kategoriskt, eftersom det kan bidra med alla sina mål, sedan konsumeras försiktighet.

Har du ofta ta vassle tillskott vilken typ protein? Isolatet är det bästa alternativet för dig? Har du märkt några förändringar i kroppen med tillskott? Kommentera nedan!