De 10 bästa kosttillskott för Muscle Mass Gain

tillägg Kapslar

Intelligens och praktik är viktiga faktorer för att välja den bästa förstärkningen kompletterar muskelmassa och styrka. Vissa näringsämnen kan ge mycket olika resultat - vassleprotein, leucin, kreatin - och andra är värt det om du vill ha en fördel gentemot konkurrenterna. Innan vi kommer till listan, är det klokt att komma ihåg vanor som måste föregå varje tillskott:

Fördelarna med rika BCAA leucin inkluderar minskning av muskelskador, mindre smärta, mindre muskeltrötthet och ökad muskeltillväxt. BCAA leucinrika är särskilt värdefulla för äldre personer som har svårare att mTOR pathway muskeltillväxt aktivering.

tillskott Tips: Ta förhållandet BCAA innehållande leucin vid omkring 4 till 1 för valin och isoleucin. Ta också lägga träningen tillsammans med taurin för att ytterligare minska ännu mer smärta och inflammation i ansträngande träning.

2. Kreatin

Kreatin är ett av de tillägg för muskelmassa mest sökta säkert. Är din huvudsakliga bränslet för explosiva träning och hög intensitet. Komplettering visade dubbla muskeltillväxt (en studie visade en ökad 1-2 extra kilo i en period av utbildning från 4 till 12 veckor).

Kreatin ökar också styrka vinster, förbättrar prestanda på skott och uthållighet och hjälper till att förlora fett. En färsk studie antydde att den kända mättnad av 20 gram kreatin för en vecka är onödigt. stora lager av kreatin kan uppnås genom att ta 0,07 gram per användare per kilo. Då kan du göra en underhålls 5 gram per dag, men det är bra remake mättnad var 4 veckor, särskilt om volymen och intensiteten i träningen är höga.

tillskott Tips: närvaron av insulin för kreatin ackumuleras, så ta tillsammans med kolhydrater eller kosttillskott som stimulerar insulin krävs.

3. Beta alanin

Beta alanin lagras i form av karnosin i muskelfibrer snabbt rycka, och det hjälper musklerna att dra ihop sig hårdare och ökar prestanda. En annan anledning är det förbättrar prestanda är att karnosin hjälper till att stabilisera pH av musklerna under träning för att avlägsna överskott vätejoner som gör musklerna bränna och fadigarem.

Idrottsmän och kämpar kan dra nytta av beta alanin för den att förlänga den högintensiva prestanda. En lista över de bästa kosttillskott för strid idrottare föreslog beta alanin som en extra av soldater som utför mer än 60 explosiva sprintar involverar stötar och fem omgångar kast. Ökad kapacitet hos en stridande är viktigt, eftersom de går igenom kupper och clinches stående, marken spelet och tillgångar.

tillskott Tips: styrketräning tycks öka sin förmåga att öka muskel karnosin under tillskott. Uppleva en ring med 4 till 6 gram per dag under 4 veckor, följt av 1,5 till 3 gram per dag i 4 veckor. Beta alanin i kombination med kreatin och kan doseras samtidigt.

4. Karnitin

Karnitin är känt för år som en minskning av kroppsfett, även om de flesta studier pekade på externa mekanismer som förbättrings av kroppssammansättning. Till exempel, är det känt att karnitin intag kan öka blodflödet, vilket resulterar i bättre återhämtning och muskeltillväxt som mer näringsämnen och hormoner når musklerna. Det är också förknippat med ökade nivåer av testosteron och IGF-1.

Nyare studier har visat att tillskott med karnitin kan sluta resulte muskulär inaktivitet förlust, och en annan studie av 2011 ökade prestandan hos idrottsmän med 35% samtidigt som den förbrukar 2 gram karnitin dagligen under sex månader. Det observerades också en minskning med 44% mjölksyra ackumulering, och använda 55% mindre glykogenreserver, vilket indikerar att fettet var att brännas i intensiv träning och, i stället för glykogen - ett bra resultat för bättre prestanda.

tillskott Tips: Också en vektor för karnitin upptagning är nödvändig, det vill säga det måste tas tillsammans med något som höjer insulin - omega3 eller kolhydrater. I studien 2011 deltagare konsumeras tillsammans med 80g kolhydrater per dag.

5. koffein

Koffein är definitivt en av de bästa kosttillskott för att få muskelmassa och förbättra prestanda. Det finns även bevis som kan höja testosteron och öka din koncentration och motivation, vilket gör det särskilt effektivt för att öka fysisk kapacitet när du är trött.

Till exempel, college idrottare med sömnproblem, när du tar koffein före träning automatiskt högre belastning i utbildning jämfört med när de använde placebo.

Koffein kan också bidra till återhämtningen, och bra för dual utbildning. En studie visade att efter att ha utfört avgas övningar för att avsluta glykogenlager, idrottare som konsumeras kolhydrater tillsammans med 8 mg per kilo kroppsvikt och fyra timmar senare höll fördelade borrar, klarade sig mycket bättre än så förbrukas bara kolhydrater. Den grupp som erhöll kombinationen varade 48 minuter, genom att utbilda, medan kaffeingruppen varade endast 32 minuter och placebogruppen varade 19 minuter.

tillskott Tips: För att förbättra prestanda för att noggrant mäta mängden av koffein - bara dricka en kopp kaffe kommer inte att göra mycket skillnad. Mängder av 3 mg per kg visat masskapacitetsökning i liggande (mängden i en kaffe - 1 mg per kilogram kropp, en individ 80 kg - hade ingen effekt). En dos av 8 mg per kilo som används i studien visade en enorm skillnad och säkert du förbereder iväg på gymmet eller på banan.

6. Vassleprotein

Ett tillräckligt intag av protein är avgörande för en bra återhämtning - en studie visade att idrottare som konsumerar vassleprotein kan skriva ut större styrka och maximera vinster efter dubbla pass, den första hölls på morgonen.

Till exempel, i en jämförande studie av äldre idrottare dos av 3 g per kg per dag av vassleprotein och "sojaprotein" han indikerade att den grupp som tog 2,5 kg vassla fick muskelgrupp som sojaprotein var i 1,7 kg av vinster.

Whey Protein vinner alla andra proteinkällor på grund av dess snabba nedbrytning, undertrycka proteinnedbrytning - det är därför idrottare har lyckats hålla den dubbla utbildning. Vassleprotein innehåller höga koncentrationer av leucin och väl efterliknar mänsklig mjölk, vilket i det första steget av laktation innehåller ca 90% vassla, vilket gör det mindre allergiframkallande än hel komjölk eller kasein tillskott.

tillskott Tips: Ny forskning stödjer teorin om "utbyte av proteiner", som anger att när den initiala dosen av protein är mindre än 1,5 g per kg per dag, desto större muskel vinster och styrka vid byte av dosen för 50% av initialt. Försöka cykeln deras proteiner, förbrukar upp till 3 g per kg per dag, då i hypertrofi fas. Välj sedan rika aminosyror leucin i styrka vinst träning och styrka för att kunna variera och upprätthålla en konstant justering.

7. Kolhydrater

Få studier har jämfört fördelarna med olika proportioner av kolhydrater och protein i foder för idrottare, så det är inte känt hur långt kolhydrater tillskott påverkar muskelutveckling. De få saker som vi vet är:

  1. Kolhydrater behövs inte: En nyligen genomförd studie av manliga idrottare som tränade kraft i ett tillstånd av brist på glykogen visade ingen inblandning i proteinsyntesen i måttlig till tunga träning. Dessutom begränsa din efter träningen näring i vassleprotein kan öka sin produktion av tillväxthormon och IGF-1 för att bränna mer. Om viktminskning är ditt främsta mål, undvika kolhydrater tillskott och försöka att konsumera livsmedel av kolhydrater i din efter träningen.
  2. Om du insulin är tunn och känslig, det finns ingen anledning att undvika kolhydrater. Flera studier bekräftar att förhållandet kolhydrat till protein av 2 till 1 eller 1: 1 resulterar normalt i muskel hypertrofi mycket snabbt rycka fiber och en allmän förbättring av kroppskomposition.
  3. I en nyligen genomförd studie av kroppsbyggare, vilket ger en kontinuerlig tillförsel av kolhydrater under träning resulterade i högre effektkapacitet och mindre trötthet i isometrisk träning, jämfört med en placebogrupp.
  4. I en grupp av stillasittande män, användning av en post-tränings bestående av 6% av kolhydrater och 0,2 g per kg vassleprotein i 12 veckor resulterade i bättre vinster hypertrofi jämfört med gruppen som endast används vassleproteinet. Resultaten var liknande nivåer av testosteron och kortisol var signifikant lägre i den grupp som används i samband med kolhydrat vassle. De hade också större styrka vinster i benpress och bänkpress.

tillskott Tips: Vid användning av kolhydrattillskott, välj en som har varierat typer av maltodextrin och låg ribos. Många föredrar att lägga pulver juice till Vassleprotein - för att öka glykemiskt index för att få muskler, prova ananas eller druva. Slutligen, om ditt mål är att förlora fett, välja kolhydrater med massor av fibrer och rika på antioxidanter - gröna grönsaker och lila och röda frukter.

8. Fiskolja och CLA

Fiskolja och CLA är anabola och avsevärt förbättra resultaten. Båda fettsyror är: fiskolja är tillverkad av omega-3 och DHA och CLA är härledd från kött och mejeriprodukter.

I en studie av vuxna 4 gram per dag av fiskolja ökade aktivitet via proteinsyntes (mTOR) genom 30%. Detta resulterade i en 2% vinst i muskelmassa - kan tyckas vara bara en lista över tillägg för viktökning, men det är relevant, med tanke på att det inte gjordes någon övning i studien.

CLA har visat bättre resultat i muskeltillväxt. I en 7-veckors studie, män som tar CLA under träningen fick 1,4 kg muskler och förlorat 1 kg fett till mer än placebogruppen. Forskarna misstänker att CLA ökar anabola respons och ökar ämnesomsättningen under sömnen.

tillskott Tips: Ta fiskolja i efter träningen för att minska smärta och inflammation. Den kan också användas i stället för kolhydrater tillsammans med kosttillskott som kreatin, som behöver en insulin spik att fixa musklerna. Se till innehållande 9-cis-isomerer, trans-11 och trans-10, cis-12. Få CLA mejeri och betande djur kött. betande djur tenderar att ha 2-3 gånger mer CLA än djur som fötts upp på foder.

9. Citrullin

Citrullin är en aminosyra som ökar arginin och kväveoxid, förbättra blodflödet och följaktligen fördelningen av näringsämnen till musklerna. Citrullin ökar också sin energi för att rengöra avfallskroppen såsom mjölksyra och ammoniak, höjer dess hög intensitet fysisk kapacitet. Genom att höja nivåerna av arginin, det kan också öka nivåerna av tillväxthormon och IGF-1, både viktigt för muskeltillväxt och återhämtning.

tillskott Tips: Ta citrullin i pre träning för bättre blodflöde och mer energi - det leder också till ökad muskelkärl. Experimentera med koffein och tirosnina att stimulera nervsystemet när med otillräcklig sömn.

10. Glutamin

Glutamin är en aminosyra som tillhandahåller bränslet för celler att dela sig snabbare, vilket ökar hypertrofi och förbättra immunförsvaret. intensiv träning förbrukar stora mängder glutamin, och studier med elitidrottare, särskilt med motståndet, har visat att de är mer benägna att bli sjuk efter en viss konkurrens på grund av minskade glutamin nivåer.

empiriska testresultat relevaram att glutamin kan öka återsyntes av glykogen, minska smärta och inflammation efter träningen, hjälpa till med skada återhämtningen och ger en anabol effekt. Glutamin kan också användas av hjärnan som energikälla, användbar i övergången till en diet utan kolhydrater eller att hjälpa Falls för söta livsmedel.

tillskott Tips: Prova att ta glutamin flera gånger om dagen (8 gånger 10 gram gav goda resultat för elitidrottare i massförstärkningsstegen). Försök 2 gram glutamin pulver utspätt i vatten när du är nära att ge efter för frestelsen.

Har du upplevt att använda kosttillskott för att få muskelmassa någonsin? Vad du testat? Det är på denna lista? Och du får bra resultat? Kommentera nedan.